Vill du bli arbetsledare på Woki i Nordstan, Göteborg?

Woki är en ny restaurangkedja som gör det enklare att äta god, nyttig och prisvärd asiatisk mat. Här finns det rätter gjorda på hållbara råvaror, lagade av personal med schyssta villkor. Och även om det går undan, så är det inte snabbmat, utan mat som lagas snabbt.

Vi söker dig som gillar att ge service som överträffar gästernas förväntningar och som vill servera god asiatisk mat, snabbt. Du tycker om att leda ett team och att utveckla människor. Dessutom är du positiv, engagerad och hjälper gärna till där det behövs.

Du leder det dagliga arbetet och gör allt från att öppna och stänga restaurangen till att se till att både den och omgivningen är ren och inbjudande.

Du har erfarenhet av arbetsledning inom restaurangbranschen och vill gärna komma vidare. För rätt person finns det utmärkta möjligheter att utvecklas i takt med att Woki växer. Vi planerar att öppna flera restauranger och kommande restaurangchefer kommer i första hand att rekryteras internt.

Du börjar på Woki några veckor innan restaurangen öppnar för första gången. Då får du internutbildning och lär känna dina arbetskamrater.

Vi söker flera arbetsledare, både heltids- och deltidsanställda.

Woki ska vara en arbetsplats med både killar och tjejer, unga och gamla. Du ska kunna prata svenska och engelska. Kan du ytterligare språk är det toppen. Vi har givetvis kollektivavtal och betalar avtalsenliga löner.

Ansök genom att maila ditt CV och ett personligt brev till jobb@woki.com och skriv ”Arbetsledare Nordstan, Göteborg” i ämnesraden. Har du några frågor kontakta Marcus Lehtonen, Operativ Chef marcus.lehtonen@woki.com

Välkommen med din ansökan redan idag!