Vill du bli chef på Wokis första restaurang i Malmö?

Som restaurangchef ansvarar du för personal, drift, försäljning och lönsamhet. Du ansvarar även för att verksamheten följer lagar och håller avtal. Du arbetar bland annat med budgetering, schemaläggning, rekrytering och inköp. Självklart jobbar du också tillsammans med personalen, tillagar och serverar mat och ser till att kunderna är nöjda.

Du ska ha minst två års erfarenhet av en liknande befattning, framförallt bör du vara van att leda personal, och du ska kunna prata både svenska och engelska.

På Woki kommer du att vara med och starta en ny restaurangkedja med allt vad det innebär. Vi planerar att öppna fler restauranger i Skåne och resten av Sverige under de närmaste åren. Det finns med andra ord möjlighet att växa med oss.

Arbetet är på heltid med start enligt överenskommelse, dock senast 1 maj. Vi har givetvis kollektivavtal och din lönesättning som restaurangchef är individuell.

Ansök genom att maila CV och ett personligt brev till vår operativa chef Marcus Lehtonen marcus.lehtonen@woki.com. Skriv Restaurangchef Kalendegatan Malmö i ämnesraden. Intervjuer görs löpande, så välkommen med din ansökan så fort som möjligt!
Ps. Har du några frågor? Kontakta Marcus!