VILL DU BLI CHEF PÅ WOKIS RESTAURANG I MALMÖ?

Woki är en ny restaurangkedja som gör det enklare att äta god, nyttig och prisvärd asiatisk mat. Här finns det rätter gjorda på hållbara råvaror, lagade av personal med schyssta villkor. Och även om det går undan, så är det inte snabbmat, utan mat som lagas snabbt.
Som restaurangchef ansvarar du för personal, drift, försäljning och lönsamhet. Du ansvarar även för att verksamheten följer lagar och håller avtal. Du arbetar bland annat med budgetering, schemaläggning, rekrytering och inköp. Självklart jobbar du också tillsammans med personalen, tillagar och serverar mat och ser till att kunderna är nöjda.

Du ska ha minst två års erfarenhet av en liknande befattning, framförallt bör du vara van att leda personal, och du ska kunna prata både svenska och engelska.

På Woki kommer du att vara med och bygga en ny restaurangkedja med allt vad det innebär. Vi planerar att öppna fler restauranger i Malmö och resten av Sverige under de närmaste åren. Det finns med andra ord möjlighet att växa med oss.

Arbetet är på heltid med start så snart som möjligt. Vi har givetvis kollektivavtal och betalar avtalsenliga löner.

Ansök genom att maila CV och ett personligt brev till Paula Röhss, Operativ Chef, paula.rohss@woki.com. Skriv Restaurangchef Malmö i ämnesraden.

Intervjuer görs löpande, så välkommen med din ansökan så fort som möjligt!