Genvägen till Asien

I början av 2018 kan du ta genvägen till Asien när vår första restaurang öppnar i Göteborg. Men du kan få en försmak redan nu, här på hemsidan. Den kommer att uppdateras hela tiden, så håll utkik. Kontakta oss gärna om du saknar något eller vill veta mer.

Det smakar Asien

Varje rätt på menyn bygger på asiatiska originalrecept. Många lagas på samma sätt som i Asien, andra anpassas så att de går att laga med lokala råvaror. Dessutom vill vi kunna tillreda dem snabbt, så att du slipper vänta. Räkna med mycket grönsaker – som gör maten fräschare och lite nyttigare – och rejäla portioner. Här kan du äta dig mätt till ett bra pris, precis som i Asien. Menyn kommer att vara klar i god tid innan vi öppnar i Göteborg. Håll utkik här.

Hållbara Woki

För oss handlar hållbarhet om att ta ansvar, uppföra sig väl och behandla alla med respekt. Vi anstränger oss för att göra rätt i allt från att slänga mindre mat till att våra medarbetare ska ha kollektivavtal. Grönsakerna är spårbara och kött och kyckling kommer från uppfödare som följer rådande djurskyddslagstiftning. Hållbarhet utvecklas hela tiden och vi siktar på att alltid vara så hållbara det går.