Vår mat

Vi tycker att det har saknats en restaurangkedja för dig som vill äta god asiatisk mat snabbt och enkelt. Ett nyttigare alternativ där maten lagas på råvaror från utvalda leverantörer och personalen har schyssta villkor. Vi jobbar med kockar som verkligen kan asiatisk mat. Tillsammans har vi tagit fram ett dussintal härliga rätter, som lagas efter våra egna recept. Du kommer att känna igen flera av dem, t ex vår Cashew Chicken. Vi kommer också att ha unika Woki-rätter samt vegetariska-, vegan- och lågkalorialternativ. Det kommer att vara samma meny i alla restauranger och nya rätter läggs till efter hand, medan andra kanske tas bort. Lite omväxling piggar upp.

Enkelt och snabbt

Många rätter kommer att vara färdiglagade på lunchen och vid andra tidpunkter när det är många gäster i restaurangen. Men när det är lite lugnare lagar vi maten medan du väntar. Det tar bara några minuter. Du tar själv med maten till bordet och hämtar dricka på vägen. Vatten ingår alltid och det finns läsk, öl och vin att köpa.

Genvägen till Asien

Med start den 8 februari kan du ta genvägen till Asien när vår första restaurang öppnar i Nordstan i Göteborg. Men du kan få en försmak redan nu, här på hemsidan. Den kommer att uppdateras hela tiden, så håll utkik. Kontakta oss gärna om du saknar något eller vill veta mer.

Det smakar Asien

Varje rätt på menyn bygger på asiatiska originalrecept. Många lagas på samma sätt som i Asien, andra anpassas så att de går att laga med lokala råvaror. Dessutom vill vi kunna tillreda dem snabbt, så att du slipper vänta. Räkna med mycket grönsaker – som gör maten fräschare och lite nyttigare – och rejäla portioner. Här kan du äta dig mätt till ett bra pris, precis som i Asien. Menyn kommer att vara klar i god tid innan vi öppnar i Göteborg. Håll utkik här.

Hållbara Woki

För oss handlar hållbarhet om att ta ansvar, uppföra sig väl och behandla alla med respekt. Vi anstränger oss för att göra rätt i allt från att slänga mindre mat till att våra medarbetare ska ha kollektivavtal. Grönsakerna är spårbara och kött och kyckling kommer från uppfödare som följer rådande djurskyddslagstiftning. Hållbarhet utvecklas hela tiden och vi siktar på att alltid vara så hållbara det går.