Woki – Sveriges nya asiatiska restaurangkedja

I februari 2018 slår portarna upp till den nystartade asiatiska restaurangkedjan Woki. Wokis koncept bygger på att göra det enkelt att äta spännande, nyttig och prisvärd asiatisk mat här och nu.

Woki är ett asiatiskt restaurangkoncept med målsättningen att bygga en rikstäckande, helägd restaurangkedja inom ”Fast Asian Food”. Första restaurangen öppnar i början av 2018 i Göteborg. I Vasakronans lokaler i Nordstan skapas just nu plats för 75-80 gäster och det utlovas generösa öppettider med 12 timmar om dagen sju dagar i veckan.

– Hit ska hungriga människor på språng kunna söka sig för att få god asiatisk mat gjord på schyssta och utvalda råvaror. Det ska gå undan men är inte snabbmat, snarare mat som serveras snabbt, säger Paula Röhss, en av grundarna till Woki.

Miljön och atmosfären blir en blandning av skandinavisk-asiatisk och ska kännas välkomnande, nyskapande och personlig. Menyn blandar ett brett urval av både välkända och unika rätter, samtliga baserade på asiatiska originalrecept.

– Vi lägger stor vikt vid hållbarhet vilket för oss handlar om att ta ansvar, uppföra sig väl och behandla alla med respekt. Detta speglas i allt från att minimera matsvinnet till att alla medarbetare ska arbeta under schyssta villkor, fortsätter Paula Röhss.

Bakom Woki står grundarna Johan Röhss, Paula Röhss och Catherine Sahlgren. Operativ chef är Marcus Lehtonen.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Paula Röhss, Woki, Grundare samt chef koncept och kommunikation
paula.rohss@woki.com, 0705-62 60 02