Vill du jobba i köket på Woki i Nordstan, Göteborg?

Woki är en ny restaurangkedja som gör det enklare att äta god, nyttig och prisvärd asiatisk mat. Här finns det rätter gjorda på hållbara råvaror, lagade av personal med schyssta villkor. Och även om det går undan, så är det inte snabbmat, utan mat som lagas snabbt.

Vi söker dig som vill laga god asiatisk mat, snabbt. Du har erfarenhet av restaurang- eller livsmedelsbranschen och gillar att förbereda och tillaga mat som överträffar gästernas förväntningar. Erfarenhet av asiatisk mat är ett plus, men det är ännu viktigare att du är positiv och vill lära dig nya saker.

Du gillar att jobba i team och har inget emot att kavla upp ärmarna och hjälpa till där det behövs. Du följer våra recept och rutiner. I arbetsuppgifterna ingår även att öppna och stänga köket samt att se till att köket och dess omgivning är rent och inbjudande.

För rätt person finns det utmärkta möjligheter att utvecklas vidare i takt med att Woki växer. Vi planerar att öppna flera restauranger i Göteborg och övriga Sverige de närmaste åren.

Vi söker flera köksmedarbetare, både heltids- och deltidsanställda.

Woki ska vara en arbetsplats med både killar och tjejer, unga och gamla. Du ska ha gått ut grundskolan, vara över 18 år och kunna prata svenska eller engelska. Vi har givetvis kollektivavtal och betalar avtalsenliga löner.

Ansök genom att maila ditt CV och ett personligt brev till jobb@woki.com och skriv ”Köket Nordstan, Göteborg” i ämnesraden. Har du några frågor kontakta Renée Nyberg, Restaurangchef Woki Nordstan renee.nyberg@woki.com

Välkommen med din ansökan redan idag!