Vill du jobba på Woki i Nordstan, Göteborg?

Woki är en ny restaurangkedja som gör det enklare att äta god, nyttig och prisvärd asiatisk mat. Här finns det rätter gjorda på hållbara råvaror, lagade av personal med schyssta villkor. Och även om det går undan, så är det inte snabbmat, utan mat som lagas snabbt.

Vi söker dig som vill servera god asiatisk mat snabbt och ge service som överträffar gästernas förväntningar. Det är ett plus om du har erfarenhet av att arbeta inom service eller med mat, men det allra viktigaste är att du är positiv och vill lära dig nya saker.

I arbetsuppgifterna ingår allt från att öppna och stänga restaurangen till att se till att både den och omgivningen är ren och inbjudande.

För rätt person finns det utmärkta möjligheter att utvecklas vidare i takt med att Woki växer. Vi planerar att öppna flera restauranger i Göteborg och övriga Sverige de närmaste åren.

Vi söker flera medarbetare, både heltidsanställda och personer som vill arbeta deltid.

Woki ska vara en arbetsplats med både killar och tjejer, unga och gamla. Du ska ha gått ut grundskolan, vara över 18 år och kunna prata svenska och engelska. Kan du ytterligare språk är det toppen. Vi har givetvis kollektivavtal och betalar avtalsenliga löner. Du kommer att få internutbildning i samband med du börjar hos oss.

Ansök genom att maila ditt CV och ett personligt brev till jobb@woki.com och skriv ”Service Nordstan, Göteborg” i ämnesraden. Har du några frågor kontakta Renée Nyberg, Restaurangchef Woki Nordstan renee.nyberg@woki.com

Välkommen med din ansökan redan idag!