Vår mat

Vi är en restaurangkedja för dig som vill äta god asiatisk mat snabbt och enkelt. Ett nyttigare alternativ där maten lagas på råvaror från utvalda leverantörer och personalen har schyssta villkor. Vi jobbar med kockar som verkligen kan asiatisk mat. Tillsammans har vi tagit fram ett dussintal härliga rätter, som lagas efter våra egna recept. Du känner nog igen flera av dem, t ex vår Cashew Chicken. Vi har också unika Woki-rätter samt vegetariska-, vegan- och lågkalorialternativ. Det kommer att vara samma meny i alla restauranger och nya rätter läggs till efter hand, medan andra kanske tas bort. Lite omväxling piggar upp.

Enkelt och snabbt

Många rätter är färdiglagade på lunchen och vid andra tidpunkter när det är många gäster i restaurangen. Men när det är lite lugnare lagar vi maten medan du väntar. Det tar bara några minuter. Du tar själv med maten till bordet och hämtar dricka på vägen. Vatten ingår alltid och det finns läsk, öl och vin att köpa.

Genvägen till Asien

Woki är genvägen till Asien och du hittar oss på Norra Hamngatan 20 i vid Brunnsparken/Nordstan i Göteborg. Vi planerar ytterligare Woki-restauranger, och berättar mer om dem längre fram.

Det smakar Asien

Varje rätt på menyn bygger på asiatiska originalrecept. Många lagas på samma sätt som i Asien, andra anpassas så att de går att laga med lokala råvaror. Vi lagar maten snabbt, så att du slipper vänta och vi använder mycket grönsaker – som gör maten fräschare och lite nyttigare. Här kan du äta dig mätt till ett bra pris, precis som i Asien.

Hållbara Woki

För oss handlar hållbarhet om att ta ansvar, uppföra sig väl och behandla alla med respekt. Vi anstränger oss för att göra rätt i allt från att slänga mindre mat till att våra medarbetare ska ha kollektivavtal. Grönsakerna är spårbara och kött och kyckling kommer från uppfödare som följer rådande djurskyddslagstiftning. Hållbarhet utvecklas hela tiden och vi siktar på att alltid vara så hållbara det går.